Lumea văzută de sus

Poate părea bizar, dar nu voi povesti aici despre norii însoțitori de zbor de atâtea ori sau despre mituri spirituale care țin de alte personalități. După cum mă cunoașteți deja, știți că nu veți întâlni aici orgolii, maxime de succes sau aroganțe de leaderi ajunși în topurile Forbes.

Ține mai mult de consemnarea unor adevăruri și de faptul că am ajuns să conștientizez cum e să vezi și „limpede” de sus. Clar, fără aroganțe gratuite, fără prestanțe atribuite nemeritat și nici cu entuziasm „școlăresc”, oarecum, doar cu o lupă clară asupra unor pași întreprinși și reușiți într-un proiect de suflet, am putut să văd cum a mers totul. Și cum încă rotițele morii de tors se învârt, pentru a țese noi ii și povești în jurul lor.

Privind de sus înseamnă, pentru mine, mai mult privirea aceea retrospectivă și mă bucură să constat „înălțimea” la care am ajuns alături de o echipă minunată, cu proiectul „Flori de ie”. Într-adevăr, este frumos când îți trec toate fricile de început și vezi că primii pași n-au fost în zadar.

Tot ceea ce am crezut s-a împlinit și acum pot spune că înflorește precum bobocii țesuți pe frumoasele noastre tradiții. Când ajungi sus, pe câteva culmi, poate nu chiar cele mai înalte, dar îmbucurătoare și încurajatoare, mai ales când e vorba să creezi un business cu tradiție din tradiție, prinzi încredere și simți că te poți alătura și tu celor care, la rândul lor, au proiecte ce „zboară” singure, au propriul drum deja. Asta înseamnă să crezi într-o căutare a frumosului, a ceea ce te reprezintă și să-ți pui viziunea la contribuție pentru a crește o idee într-un proiect.

Atât eu, cât și mulți alți prieteni cu business-uri de succes am pornit de la o idee. O idee în care am crezut, poate uneori cu inima prinsă-n frici și îndoieli de început, dar o idee care s-a dovedit a fi fructuoasă și mobilizatoare și pentru cei din jur. Când ajungi să schimbi ceva în bine, în jurul tău, și să contribui, în același timp, la păstrarea și perpetuarea unor valori minunate ale acestui neam, într-adevăr prinzi aripi. Și suntem mulți cei care am reușit doar așa, crezând, implementând și urnind totul spre o poveste originală.

Conferința de business „Ele au reușit”

Și „Ele au reușit” tot așa! Este vorba despre invitația la conferința de business dedicată antreprenoriatului autentic românesc, pe care am acceptat-o cu mare bucurie, pentru a promova și sprijini antreprenoriatul feminin și poveștile de succes ale unor oameni excepționali.

invitatie_Ele_au_reusit

Vom discuta despre actualul context al antreprenoriatului feminin din România și chiar despre perspectiva masculină asupra acestei noi elite. O conferință la care de abia aștept să particip alături de Bianca Corau, fondator Elite Business Women și Managing Partner More Solutions, Mădălina Bălan, Managing Partner Hart Consulting, Peter Barta, CEO Fundația Post Privatizare, Clara Alexandrescu, Co-Owner Cardiorec, și mulți alți oameni de succes.

Participarea este gratuită, astfel încât vă invit să vă înscrieți pe adresa de e-mail bianca.corau [at] female-leadership.org până în data de 14 mai, pentru a ne întâlni și a schimba atitudinea în ceea ce ne privește, adică antreprenoriatul feminin.

Spune-ţi părerea

Numele este obligatoriu
Adresa de e-mail nu va fi publicată

Înapoi sus