Antreprenoriat la féminin- atunci când businessul oferă Frumosul

,,Cristina Chiriac, acţionează, scrie şi participă la suita de activităţi care definesc, generic, lumea antreprenoriatului, de la noi. De la tradiţie, la modernitate, invitata de astăzi, priveşte lumea, în angulaţie 360 grade, şi o influenţează, cu graţie şi echilibru. Business ON AIR vă propune, pentru audiţia săptămânală, o doză de optimism şi forţă feminină, distilată de prezenţa, în studio, a Cristinei Chiriac. Cu o experienţă pluri-disciplinara, în economie şi business, Cristina, inspiră, antreprenoriat, prin toţi porii, reuşind, totodată, să păstreze focusul şi pe echilibrul life-work. Asociaţia Naţională a Antreprenorilor, a cărei preşedinte şi voluntar de primă implicare este şi site-ul www.cristinachiriac.ro sunt doar câteva dintre instrumentele dăruirii şi dedicării ei, iar “Flori de Ie” reprezintă, prin concept şi execuţie de business, împlinirea experienţei sale manageriale. Făcută, pe îndelete, cu expertiză de specialitate, în etnologie.

Cu ce planuri pentru 2016 şi cu ce proiecţii pentru revitalizarea artei populare şi meşteşugăreşti – şi aici, sacrul loc al marelui Brâncuşi, are o parte specială în proiectul pe care îl anunţă, în emisiune, aflăm de la Cristina, setând, astfel, o proximă prezenţă, la Business ON AIR – Rfi.

Răspunsul ei la intrebarea-mantra a emisiunii “Care sunt elementele definitorii antreprenoriale din ADN-ul unui antreprenor?” încununează, în cel mai potrivit mod, crezul ei, prezent atât, manifest, cât şi, ca foc lăuntric. Un exemplu inspirational pentru cei – mai ales, cele, aflaţi şi aflate, la început de drum antreprenorial, un confort psihologic pentru antreprenorii rodaţi, deja, pe mările businessului, de la Cristina Chiriac, cu dragoste.

Invitată: Cristina Chiriac, fondatoarea “Flori de ie”

http://www.rfi.ro/emisiunile-rfi-ro-82471-antreprenoriat-la-feminin-atunci-cand-businessul-ofera-frumosul

Spune-ţi părerea

Numele este obligatoriu
Adresa de e-mail nu va fi publicată

Înapoi sus