Binele începe cu tine!

Bun găsit tuturor în noul an! Nu știu cum ar suna urarea perfectă însă știu sigur că dragostea sau pasiunea ar trebui să vă fie alături în tot ceea ce faceți! Vine o vreme pentru fiecare la un moment dat, când voluntar sau involuntar facem o retrospectivă. Eu, de pildă, am fost crescută în spiritul credinței, al bunătății, am fost învățață de către tatăl meu că viața este o cursă cu obstacole. Am învățat că nu este un capăt de drum să cazi sau să te impiedici, dar este un capăt de drum să nu te ridici și să continui orice s-ar întâmpla. Așa se face că astăzi privesc lucrurile așa cum sunt, mă bucur de lucrurile simple, cum ar fi un surâs sincer sau de o îmbrățișare caldă     pe care băieții mei mi-o dăruiesc. Poate educația, poate mediul din care provin m-au făcut să apreciez fiecare suflet în parte și poate de aceea sufletul meu vibrează atunci când simt că îi pot ajuta și pe alții.

KanalDNews okAnul trecut m-am implicat cu mare drag , în calitate de fondator al conceptului Flori de Ie, la balul „Inimi albastre”, un bal caritabil, organizat de către Asociația „Raza de Speranta” Brașov cu scopul de a strânge fonduri  pentru a susține și ajuta copiii diagnosticați cu autism prin diferite programe terapeutice.

Anul acesta a debutat cu un proiect de suflet care ar trebui să reunească binele cu frumosul. Oameni inimoși și altruiști mi-au acordat onoarea de a deveni primul Ambasador al Asociației Rază de Speranță pentru a susține și a strânge fonduri de care vor beneficia  copiii care au fost diagnostificați cu autism. Aceste mici suflete curate poartă cu ele o inocență pură și sentimente frumoase, nemărginite, ce pot fi citite cu ușurință în ochii lor. Însă, fericirea lor este greu de exprimat și susținut în timp. Cât costă binele? O întrebare la care vă rog să reflectați!

Sunt mai presus de toate, mamă. Mai presus de orice pe lumea acesta îmi iubesc copiii. Sunt convinsă că acesta este un sentiment comun pentru majoritatea mamelor din lumea aceasta și mai cred că nu ar trebui să trecem nepăsători pe langă cei care au întradevăr nevoie de noi. Nu știu dacă vreodată v-ați imaginat cum ar fi fost viața voastră dacă copilul dvs. s-ar fi născut cu un handicap sau ar fi fost diferit de ceilalți copiii. Nu-i așa că numai exercițiul de imaginație este greoi, că nu puteți accepta un astfel de gând? Din păcate pentru sute de familii nu mai este un exercițiu de imaginație este realitatea cruntă.

IMG_4550M-am alăturat acestei campanii din dorința de a arăta că mai există oameni cărora le pasă de ceilalți și cu cât vom găsi mai mulți oameni, cu atât vom putea schimba mai multe destine și vom putea oferi noi șanse la o viață normală copiilor diganosticati cu autism și famililor acestora. Îmi doresc un viitor pentru noi toți inclusiv pentru cei care astăzi trăiesc într-un Univers aparte, astfel încât și cei mici, cât și cei din jurul lor să simtă căldura și sentimentele pe care le împărtășesc unii cu ceilalți. Acest lucru este posibil doar cu ajutorul nostru!

Cu ajutorul unor terapii de specialitate, de recuperare, care din păcate au costuri ridicate și pe care  familiile acestora nu le pot suporta din cauza bugetului limitat uneori inexistent, peste 67 de beneficiari, copii cu vârste cuprinse între 2-12 ani cu tulburări din spectrul autist vor avea posibilitatea de a continua terapiile atât de necesare recuperării.

Vă propun să punem mână de la mână și să începem anul cu forțe proaspete, să le oferim micuților o rază de speranță, adunând fonduri pentru a aduce fericirea pe chipul copiilor diagnosticați cu autism, cât și pe chipul celor apropiați lor. Putem astfel crea povești cu un final fericit!

Vreți să știți cât costă binele? 25 de lei pe zi sau 500 de lei pe lună!

Binele-Incepe-cu-tine_FINAL

Să ne deschidem sufletele și să oferim un gram de ajutor și prietenie, făcând donații, oricât de mici, în contul: RO 23RNCB 0053 1303 4416 0003, Asociația Rază de Speranță.

Sursă photo: arhiva personală, Asociația Rază de Speranță

Spune-ţi părerea

Numele este obligatoriu
Adresa de e-mail nu va fi publicată

Înapoi sus