Cristina Chiriac, premiată la Gala Performanței și Excelenței în 2018

Cristina Chiriac, premiată la Gala Performanței și Excelenței în 2018

 Premiul pentru excelență în antreprenoriat -2018

S-a închieiat o săptămână magnifică. Evenimentul Pro Afaceri Brașov și  Gala Performanţei şi Excelenţei iniţiată şi realizată de Adela Diaconu sunt deja două evenimente de referință.

Gala Performanței și Excelenței a premiat şi anul acesta, în cadrul celei de-a opta ediţii a evenimentului, valorile din antreprenoriat, sport, televiziune, muzica, arte, design, beauty, campanii sociale, media. Dedicată promovării și recunoașterii personalităților care au un renume în diverse domenii și care s-au remarcat prin proiectele și activitățiile lor deosebite premianții de anul acesta : Elisabeta Lipă, Mirel Rădoi, Ilie Năstase şi Nicolae Voiculeţ, Ianis Hagi, Camelia Potec, Paula Seling, Diana Munteanu, Cătălin Botezatu, Doina Melinte, Mirela Vaida (Antena 1), Anamaria Prodan Reghecampf, Cristina Chiriac,  Dana Săvuică, Alina Eremia, Radu Buzăianu şi Răzvan Zamfir (B1 Tv), Andra Miron (Realitatea Tv), Ilinca Vandici (Kanal D), Marian Olaianos, Cristina Herea (RTV), Nicușor Stan, Florentina Fântânaru (Antena 3), Ioana Călin, Anca Bejan, Simona Musca, Marina Almășan (TVR), Ioane Lee, Daiana Melinte, Ana și Nicole Stan, Bianca Drăghiciu, Diana Bart (Prima Tv), Liviu Teodorescu.

Mărturisesc, fără modestie disimulată, să primesc pentru a doua oară acest semn de apreciere pentru realizările mele m-a făcut extrem de fericită. E adevărat, nu am aşteptat şi cu atât mai puţin, nu am urmărit titluri, diplome, premii sau recunoştinţă, muncesc, pentru că nu văd rostul vieţii în afara efortului de a fi mereu mai buni ca ieri, mai eficienţi, mai competenţi, mai creativi, mai inspiraţi. La ediţia de anul trecut, premiul oferit pentru realizările brandului Flori de ie a fost unul prin care am simţit că au fost răsplătite generaţii de ţărănci creatoare ale costumului popular, cărora eu m-au alăturat cu multă dragoste în dorinţa de a nu lăsa să se piardă aceste comori nepreţuite. Premiul din acest an, EXcelență în Antreprenoriat are mai multă greutate, fiindcă răsplăteşte capacităţile mele antreprenoriale și inițiativa noastră de a înființa prima Confederație Națională pentru Antreprenoriat Feminin din România! Dacă anul trecut am fost emoţionată, anul acesta am simţit cu adevărat că premiul mă obligă. Nu e doar o expresie stereotipă, chiar aşa simt. Femeile trebuie să-şi ia destinul în propriile lor mâini şi să facă ceea ce ştiu mai bine pentru cariera şi viaţa lor.

 

 

M-am simţit onorată în compania personalităţilor premiate cu această ocazie şi sper că voi putea să-mi ofer sprijinul femeilor care aleg calea antreprenoriatului. Ştiu că impedimentele te fac mai puternic şi mai decis să găseşti soluţii, cel puţin în cazul meu aşa a fost. M-au motivat să perseverez, şi premiile dovedesc faptul că am reuşit. Rămâne să muncesc acum nu ca să depăşesc uşile închise, cum am făcut de-a lungul vieţii de câteva ori, ci ca să ţin deschise noile căi pe care voi păşi cu încrederea că munca mea nu e în zadar, că alte femei vor beneficia de experienţa mea şi vor îndrăzni să arate de ce sunt în stare.

Antreprenoriatul rămâne singura soluție viabilă pentru o economie sănătoasă!

Spune-ţi părerea

Numele este obligatoriu
Adresa de e-mail nu va fi publicată

Înapoi sus