Ele au reușit, Brașov

M-am întors aseară de la Brașov, de la conferința Ele au reușit!, și de atunci tot încerc să îmi așez gândurile și emoțiile primite. Se spune că noaptea este un sfetnic bun, se pare că pentru mine noaptea care a trecut nu a făcut altceva decât să îmi întărească convingerile că, România are oameni frumoși. Sunt o norocoasă. Viața sau destinul mi-a scos în cale atâția oameni minunați încât nu am cum să nu mă simt bogată.  Fiecare clipă trăită mi se pare un dar, fiecare om cu care interacționez îmi îmbogățește universul sau mă ajută să realizez ce trebuie să fac în continuare. Știam că România mea este frumoasă, că are oameni frumosi la suflet și la trup însă ca orice om am și eu momentele mele de slăbiciune, momentele mele în care răutatea sau birocrația îmi ucide un pic câte un pic din speranțe. De astfel de momente, ca cel de aseară de la Brașov, am nevoie. Să pot continua ceea ce am început alături de mulți oameni inimoși, am nevoie de voi toți, cei care vă doriți să vedeți partea frumoasă a acestei țări.

Iubesc Brașovul, în special atunci când coboară seara și se disipează aglomerația iar eu mă pot bucura efectiv de energia locurilor și a priveliștii minunate. Două zile petrecute în Brașov au fost ca o gură zdravănă de aer puternic, zile în care mi-am făcut timp pentru mine și gândurile mele, pentru cei din jurul meu, pentru Alexandra Ioana Crivineanu de la Nova TV  și pentru cele peste 130 de doamne, domnișoare și domni care au participat aseară alături de noi la Conferința Ele au reușit care a avut loc la Hotel Kronwell, partenerul nostru în cadrul evenimentului, alături de Dana Ghineț – O Bag Store.

Cristina Chiriac

Alături de mine, ieri au mai fost prezente: Bianca Tudor, fondator Elite Business Women, Peter Barta, CEO Fundatia Post Privatizare, Magda Bei, CEO Graphtec Design, Nicoleta Munteanu, Vicepresedinte ANAA, Oana Stan, co fondator Techir, Dana Lupșa, Asociația Happy Moms.

Ele au reusit

Și așa, am încheiat micul meu sejur de la Brașov, cu o senzație extraordinară de împlinire la finalul conferinței ,,Ele au reusit, Brașov! ” un eveniment marca Elite Business Women în parteneriat cu Asociația Națională a Antreprenorilor.

Suntem în plină campanie! :) Nu vă speriați, nu este vorba de o campanie electorală. Campania noastră se adresează eminamente celor care își doresc să devină antreprenori sau celor care sunt deja antreprenori și au nevoie de un mediu propice pentru a putea construi stabil și durabil. Dacă nu știți nimic despre campania noastră de susținere a mediului antreprenorial din România sau dacă vă doriți să ajungem și în orașul vostru, vă spun eu în câteva cuvinte: ,,Ele au reusit!” are ca principal obiectiv promovarea modelelor de business, având ca motto: ,,Cumulul calităților indivizilor creează un grup și o echipă mai puternică, de succes!”, pentru mai multe  informații despre concept aici , a debutat în București, apoi a ajuns la Constanța, Cluj, Rm. Vâlcea și la Brașov. 

Despre ”ELE AU REUŞIT, Bianca Tudor spune:  este un ghid nescris al antreprenoriatului feminin, care vine să inspire la nivel național și să transmită un mesaj pozitiv: ”Da, se poate și în România”! Ideea a apărut ca urmare a nevoii de a avea mai multe modele de femei antreprenor, de a cunoaște succesele, provocările și motivația acestor femei. Ele sunt din ce în ce mai importante pentru piața globală, nu doar în calitate de lucrători sau consumatori, ci și în calitate de antreprenori, manageri și investitori. Campania națională ”Ele au reușit” este un tur de forță care aduce împreună nu doar zecile de femei speaker, ci sute de doamne şi domnişoare antreprenor care NU sunt vedete, nu au nimic regizat în spate, ci pur şi simplu reușesc să performeze cu ajutorul muncii şi a ambiției”.

brasov

Brașov, îți mulțumesc că m-ai primit cu atât de multă căldură și că mi-ai dăruit atât de multe momente de neuitat!

Foto credit: topfocus.ro

Spune-ţi părerea

Numele este obligatoriu
Adresa de e-mail nu va fi publicată

Înapoi sus