Este oficial, voi reprezenta România la Global Entrepreneurship Summit- India

Global Entrepreneurship Summit

Global Entrepreneurship Summit (GES) reprezintă aniversarea anuală a antreprenoriatului la nivel internațional, ce convoacă antreprenori, investitori și susținători din întreaga lume.

Anul acesta, are loc cea de-a opta ediție a GES, ce va avea loc în Hyderabad, India între 28 și 30 noiembrie și va fi deschis de Ivanka Trump iar eu voi fi onorată să reprezint România, să   împărtășesc din experiența mea celor mai importante femei din mediul antreprenorial la nivel mondial.

Evenimentul este unul exclusivist, organizat de către Statele Unite ale Americii, în parteneriat cu Guvernul Indiei și are la bază o selecție strictă în ceea ce privește participanții. Tema din acest an a summit-ului este una deosebită, și anume „Women First, Prosperity for All”, astfel încât în cadrul evenimentului se va discuta îndeosebi despre susținerea antreprenoriatului feminin și se va concentra asupra stimulării creșterii economice la nivel global prin demersurile întreprinse de către femeile antreprenor .

Participarea în cadrul evenimentului se face nominal, de către Ambasada Statelor Unite ale Americii. Invitația este trimisă celor mai dinamici și importanți antreprenori din întreaga lume iar după aplicarea participanților, lista se trimite către White House Washington unde sunt selectați și aprobați cei mai reprezentativi antreprenori.

Participanții GES din acest an vor fi cu adevărat veniți din toate părțile globului, fiind reprezentați din fiecare regiune a lumii. Mai mult decât atât, antreprenorii vor reprezenta o gamă diversă de industrii și servicii, iar selecția lor a fost făcută cu atenție, pentru a cataliza activitățile și a se acordă o atenție deosebită femeilor antreprenor și rolului lor important din societate.

Timp de trei zile, toți cei mai de seamă antreprenori din lume se întâlnesc într-un cadru deosebit, de networking și mentoring, un loc unde încolțesc noi idei și parteneriate pentru crearea unor noi bunuri și servicii ce vor ajuta economic societățile lumii.

GES reprezintă o legătură importantă, vitală între guvernele țărilor participante și sectorul privat, convocând participanții la nivel mondial să prezinte proiecte, să facă schimb de idei și să promoveze noi oportunități de investiții. Relațiile formate la summit-urile GES din trecut au depășit industriile și sectoarele și au transformat ideile în afaceri.

Mărturisesc că aștept cu nerăbdare summit-ul și că îmi este mintea într-o continuă efervescență mai ales că după șapte ani de promovare a antreprenoriatul feminin am nevoie de confirmări dar și de susținere la nivel internațional.

Mulțumesc, Ambasadei Statelor Unite ale Americii pentru nominalizare și încurajarea continuă a eforturilor noastre de a promova antreprenoriatul în România.

Global Entrepreneurship Summit

Spune-ţi părerea

Numele este obligatoriu
Adresa de e-mail nu va fi publicată

Înapoi sus