How to rebrand Romania abroad through IA – TedX Bucharest, 2015

How to rebrand Romania

How to rebrand Romania?

Dragostea de țara, dragostea față de IE ar trebuie să fie un lucru natural pentru cei mai mulți dintre noi.  De cele mai multe ori, în cele mai multe cazuri, nu mai este. Nu știm, nu vrem sau nu putem să vorbim și să gândim frumos despre noi, ca români.  Mi s-a întâmplat de foarte multe ori, în călătorile mele peste hotare să fiu privită într-un mod diferit doar pentru că sunt româncă. A trebuit să duc multă muncă de convingere să îi conving pe ceilalți cetățeni europeni că printre noi, românii, se află oameni bine pregătiți profesional, cu caracter impecabil.

How to rebrand Romania?

Se naște normal întrebarea, unde sunt valorile României? Sub ce clasă politică se ascund sau în ce țări străine au ales să trăiască?

How to rebrand Romania

Nu știu dacă trebuie să îți dea cineva dreptul să îți iubești țara și tot la fel nu știu sau mai bine zis nu pot înțelege când și cum ne-am pierdut respectul față de cei din jurul nostru. Eu fac parte din categoria celor  care au ales să rămână în România, am ales să fiu voluntar în țara mea pentru o societate în care valorile românești să fie recunoscute.

How to rebrand Romania

Mă știți, fie de la televizor, fie de la conferințe, fie ne-am întâlnit întâmplător pe stradă, fie ți-am cerut să te alături zecilor de voluntari pentru o Românie Autentică. În România mea, încap toți cei ce iubesc acestă țară , chiar și aceia care nu s-au născut în România. Printre ei, se numără Yvette Larsson, o suedeză cu suflet mare de român. Iubește România într-un mod absolut remarcabil, adoră gustul mâncării românești și mai presus de toate este îndrăgostită de IE.

How to rebrand Romania

Dacă vreți să știți mai multe despre Yvette, este suficient să accesați blogul ei personal The Bucharest Lounge, o să descoperiți cu siguranță o altă Românie, mult mai frumoasă și mult mai curată, o Românie plină de tradiții și meșteșuguri, la fel ca odinioară. Sâmbăta, 7 Noiembrie 2015, am participat împreună cu Yvette, în calitate de speakers la conferința TedX cu tema InterconnecTed. A fost o experiență incredibilă, o poveste transpusă în realitate, o poveste plină de pasiune și un proiect minunat de țară.

How to rebrand Romania

Cred cu tărie că, IA este cel mai bun ambasador al României și mai cred că România are nevoie de un proiect de identitate națională.  Cu siguranță, mai este mult de muncă și este nevoie de mult mai multă implicare, însă suntem în direcția bună.

Mulțumim TedX pentru o așa provocare minunată!  Connecting, inspiring and sharing great moments also with Paul J.R. Renaud, Lars Soeftestad, Vijay Raju, Perry Timms and many others!

How to rebrand Romania

 

 

 

About us

Spune-ţi părerea

Numele este obligatoriu
Adresa de e-mail nu va fi publicată

Înapoi sus