Om cu suflet bun, te așteptăm să ne cânți!

Caut cuvintele și le găsesc foarte greu. Este vineri seară, 30 Octombrie 2015 și somnul nu vrea să apară, așa că iau telecomanda și încep să caut ceva frumos, poate o poveste de dragoste; ajung la un canal de știri și mâna mi se blocheză, sufletul începe să tremure iar ochii se umplu de lacrimi.  O știre cutremurătoare anunța că, undeva în mijlocul Bucureștiului, la un club (de care nu auzisem niciodată) a avut loc un incendiu în timpul unui concert de hard-rock. Imaginile arătau zeci de oameni ce aveau nevoie de îngrijire medicală, unii dintre ei fiind întinși pe caldarâm pentru a fi resuscitați. Pe măsură ce timpul trecea, numărul victimelor se tot mărea. La un moment dat, un gând răzleț s-a cuibărit în mintea mea, să merg să ajut. Din imaginile transmise parea că orice om în plus în acel moment mai mult ar încurca decat ar putea să ajute, așa că am renunțat la idee.  Bilantul, 180 de răniți, 18 decedați și probabil multe alte persoane care au scăpat cu traume mai mici.

Printre cei 180 de răniți se număra, prietenul și colegul meu de liceu Marius Frătoaica, veșnic îndrăgostit de chitară și de muzica hard -rock. Vestea, a venit ca un paratrăznet astăzi dimineață și cumva este de neimaginat. Știu că, acum Marius are nevoie de multă putere și dragoste (Monica suntem alături de voi) să treacă peste aceste momente grele și mai știu că orice gând pozitiv o să îl ajute să se reîntoarcă cât mai repede alături de noi.

11150912_855115677889211_7092651375396521713_n

Pentru cei care nu îl cunoașteți pe Marius, zis Gogu am să vă spun doar atât: iubește România mai mult decât vă puteți imagina, iubește fiecare colț din această țară, a bătut în lung și în lat alaturi de soția lui Monica aproape toți munții, cunoaște freamătul pădurii și este un romantic incurabil. A descoperit chitara în liceu și de atunci nu s-a mai despărțit de ea, este un prieten extraordinar.

IMG_8336

Viața ne-a purtat pe căi diferite, ne-a oferit momente de neuitat și poate uneori grele din punct de vedere emoțional însă chiar și după mai bine de douăzeci de ani, Marius este și va rămâne prietenul meu!

 

Om cu suflet bun, te așteptăm să ne cânți!

PS. Marius este internat la Spitalul Bagdasar Arseni și are nevoie de sânge grupa AB4 , să dăm o mână de ajutor!

Abonează-te la RSS

4 comentarii

 1. Catalin Pripici 9 November 2015

  Buna ziua,

  Am inteles ca Marius a fost transferat in Norvegia, in Bergen. Eu locuiesc aproape de spital (spitalul din Bergen) si ne intrebam daca putem ajuta familia cu ceva. Nu am gasit alte informatii pe net, daca dumneavoastra aveti detaliile de contact ale celor care il insotesc va rog sa ni le dati. Sau imi scrieti pe email si va pot da eu nr meu de telefon sa ma sune.

  Va doresc o zi cat mai linistita.

  Cu stima,

  Catalin Pripici.

  Reply
  • admin 10 November 2015

   Vă rog să îmi trimite-ți datele dvs de contact și eu le voi redirectiona către soția și sora lui Marius! Vă mulțumesc

   Reply
 2. Catalin Pripici 16 November 2015

  Buna ziua,

  Din cate am vazut lumea s-a mobilizat si i-au contactat deja :) Ne bucuram ca Marius este bine si ca se recupereaza. Oricum, putin probabil, dar daca cei de aici (familia/insotitorii) au nevoie de ceva ma pot contacta cu inceredere la 0047.46372709.

  Sa auzim numai de bine.

  Catalin Pripici.

  Reply
  • Cristina 16 November 2015

   Voi transmite mesajul dvs!

   Reply

Spune-ţi părerea

Numele este obligatoriu
Adresa de e-mail nu va fi publicată

Înapoi sus