Lansarea volumului “Șlefuitori de visuri. Cum să schimbi lumea și pe tine odată cu ea”

Antreprenoriat la puterea feminina

“A trăi este cel mai rar lucru din lume. Majoritatea oamenilor pur și simplu există.” Așa începe ultima carte scrisă de mine.. Un mesaj subtil pentru mine și cei care mă vor citi, de a trăi. Cu adevărat, intensitate. Cu simplitatea iubirii necondiționate.

Pe 7 octormbrie 2022 a avut loc lansarea cărții Șlefuitori de visuri și vă mărturisesc că a fost o seară deosebită, cu o încărcătură emoțională maximă.

În primul rând trebuie să îi mulțumesc lui Stejărel Olaru de la Editura Omnium. Fără el, această carte poate ar mai fi stat în fișiere încă vreun an.

Apoi, Ioanei Bradea și lui Ion Bogdan Lefter cei care au creditat și au făcut prima lectură a cărții Șfeluiori de visuri.

Și ca să dau din casă puțin .. iată ce scrie Ioana Bradea pe coperta a patra a cărții mele:
Dacă admir ceva la Cristina Chiriac este felul în care s-a încăpățânat să creadă în România, atunci când în jurul ei nu visau decât la evadare și abandon. Admir stăruința și încrederea ei în poveștile care au puterea de a salva viața cuiva (..)”

Șlefuitori de visuri

Din păcate Ioana nu a putut ajunge la București însă cu sufletul a fost extrem de aproape de noi.

Domnul Ion Bogdan Lefter, critic literar, a strălucit pe scena de la Cercul Militar, audiența sorbindu-i cuvintele cu mare nesaț, concluzionând în final: “marele merit al acestor evocări conjugate e dezvăluirea unor neașteptate dimesiuni umane și morale ale lumii afacerilor.”

Lidia Moise și Bogdan Lefter

Am avut oaspeți speciali care au venit de la Paris și cărora le mulțumesc din suflet.

Până vom avea și clipurile video montate vă spun doar atât, Dani Pop (celebrul coregraf român care trăiește la Paris de mulți ani) a montat și interpretat un moment artistic deosebit, dansând practic pe un pasaj pe care eu l-am recitat din carte

Daniel Pop

Simonei Măicănescu nu pot să-i spun decât ceea ce îi spun în fiecare zi. Mă bucur că a lăsat marile scene de la New York sau Paris pentru România. Talentul tău trebuie să bucure și să strălucească și auditoriul românesc.

Îmi aduc aminte și acum, trecându-mă fiorii iarăși, cum s-a făcut liniște în sală și toți ochii erau îndreptați către bucata din Febra interpretată de Simona.

Simona Măicănescu

Mulțumesc Lidiei Moise și lui Dan Doroftei, cei care au moderat lansarea, precum și doamnelor și domnilor care au acceptat provocarea mea și pe care îi veți găsi în carte.

Dan Doroftei

Magda Bei, Alina Bârsan, Mirela Bucovicean, Doina Cepalis, Claudia Chirciu, Dana Cireașă, Elena Covaciu, Angelina Cozma, Beatrice Dumitrașcu, Adriana Goleanu, Ioana Hațegan, Daniela Kasper, Nicoleta Munteanu, Carmen Orban, Alina Paul, Andreea Petrișor, Ruxandra Șerban, Camelia Șucu, Mihaela Tatu, Adriana Ungureanu, Marta Ușurelu, Paula Vals, Avi Cicerean, Bogdan Colea, Dan Doroftei, Marius Ghenea, Radu Magdin, Alexandru Marinescu, Norris Măgeanu, Adrian Mîniuțiu, Adrian Mina, Dorin Mirea, Felix Pătrășcanu, Dragoș Ptrescu, Bogdan Rădulescu, Virgil Stănescu și Andy Szekely.

Șlefuitori de visuri

Surpriza serii a venit de la Nicoleta Munteanu – Entrepreneur cum era de așteptat. M-a făcut să plâng de emoție. La finalul serii au apărut 10 eleve de la liceul militar Breaza, au început să cânte trompetele și am fost invitată pe șcenă să primesc în dar, drapelul României.

Nicoleta Munteanu

Seara s-a încheiat pe acordurile fine cântate de Iana Novac iar după sesiunea de autografe, Victor Solomon (Conexiuni) ne-a răsfățat pe acorduri de chitară.

Iana Novac

Cu siguranță mai sunt multe de spus dar mai avem timp. Până la următoarea întâlnire, vă mai spun doar atât: vă mulțumesc pentru prietenie și susținere.

Șlefuitori de visuri

Spune-ţi părerea

Numele este obligatoriu
Adresa de e-mail nu va fi publicată

Înapoi sus