Toamna mea! Toamna magnifică cu iz românesc!

Cristina Chiriac

Vine toamna. Așa simt eu că vine. Septembrie. Nu este luni și chiar nu am habar de ce septembrie, luni este așa special, poate doar pentru că Brenciu face un show frumos însă ceea ce știu eu este că încă nu este toamnă în sufletul meu. Și, de ce ar fi? Doar pentru că am peste 40 de ani? În seara aceasta sufletul mi s-a umplut de emoție. Au sosit veștile de acasă. De la Câmpulungul meu drag și nicicând uitat, via Evenimetul Muscelean.

La ceas de seară am primit o poveste cu multă emoție. Povestea mea văzută și culeasă de alți ochii. Citind articolul acesta mi s-a umplut sufletul de emoție. Fiecare cuvânt a dezvelit puțin câte puțin din amintirile mele. Prea învolburată în a atinge toate obiectivele pe care mi le-am propus și bunul simț pe care părinții mei și Dumnezeu l-a sădit în mine, au născut întrebarea: chiar am făcut toate acestea?
Da, nu mi-am ascuns niciodată originea așa cum niciodată nu mi-a fost rușine de ai mei, ai mei părinți, ai mei câmpulungeni, ai mei români. Uneori mă mai supăr, spun ceea ce gândesc însă tot eu sunt, aceeași.
Când eram mică îmi certam tatăl deseori pentru că era prea ferm în decizii iar unele dintre ele nouă, familiei lui, ne-au adus multe deservicii. Am crescut în acest spirit, fără compromis. Am înțeles mult mai tărziu cât de valoroasă a fost lecția lui de viață. I-am tot mulțumit pentru toate semințele plantate. Acum este rândul meu să fac la fel cu copiii mei, acum este rândul meu să duc mai departe tot ceea ce neamul meu mi-a dăruit. Într-o zi, Câmpulungul o să fie pregătit pentru voi, și acea zi nu este prea departe. Până atunci puteți călătorii și descoperii povești cu ajutorul celor de la Evenimentul Muscelean!

Cristina Chiriac

Cristina Chiriac

Și dacă încă nu v-am convins să vizitați Câmpulungul meu drag atunci vă invit să facem o călătorie și să redescoperim adevăratele modele de succes ale României. Știu. Mă veți întreba: de unde atâta energie? :) Aș putea să vă răspund că de la soare sau de la lună însă adevarul este altul, mult mai simplu: de la oamenii frumoși pe care îi am în jurul meu. Simt cum în urechile mele muzica își face simțită prezența și mă îndeamnă la visare. Poate acesta este secretul sau poate faptul că iubesc frumos, sincer și adevărat! Timpul meu se împarte la doi, uneori la trei, patru sau alteori se fărâmițează și cu toate aceastea eu continui să zâmbesc! Flori de ie sau Asociația Națională a Antreprenorilor reprezintă ultimele mele două iubiri. Ce are în comun economie cu ia românescă? Multe. Depinde de unghiul din care privești, depinde de cât de cârcotaș ești!

Toamna aceasta, simt eu va fi magnifică! Este magnifică!

România

Flori de ie

 

http://evenimentulmuscelean.ro/index.php/cultura/21874-iile-cristinei-chiriac-expuse-la-moscova-la-unul-dintre-cele-mai-puternice-targuri-fashion-din-lume

Foto credit: Caseta.ro

Spune-ţi părerea

Numele este obligatoriu
Adresa de e-mail nu va fi publicată

Înapoi sus