Pe 8 Martie se lansează Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor

Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor susține implicarea femeilor în viața economică și socială din România. Vă așteptăm cu drag joi, 8 Martie 2018, ora 19.00 la Palatul Parlamentului, sala Unirii, la Gala ,,Din apreciere pentru tine” !

„29 de ani de capitalism ne-au lasat mai săraci cu peste 2.000.000 de locuri de muncă, pierdute prin procesul de privatizare, și peste 6.000 de companii dispărute de pe harta economică a României. Mai mult, ne-a adus în dar o legislație greoaie, modificată mult prea des și nearmonizată cu necesitățile antreprenoriale. Sigur, la baza constituirii FPFA sunt mai multe considerente, însă cel mai important este acela de a construi, de a încuraja și de a participa activ la construirea unui cadru economic și social stabil, propice mediului antreprenorial.”
Cristina Chiriac, Ambasadoarea Antreprenoriatului Feminin în România, Președinte al FPFA.

Știm că o femeie care se simte apreciată, poate realiza lucruri mărețe, inovatoare… poate chiar schimba lumea! Noi ne-am propus să și demonstrăm acest lucru.
Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor (FPFA) este creată pentru a susține implicarea femeilor în viața economică și socială din România și este inspirată de mișcarea antebelică de emancipare, ce a impulsionat prezența româncelor în viața socio-culturală și politică a țării. FPFA este singura organizație asociativă feminină care își propune reprezentativitatea în dialogul social și crearea unui sistem de suport instituționalizat pentru antreprenoarele din România.

Prima federație patronală din România care susține și promovează interesele femeilor antreprenor.  din

 

 

Spune-ţi părerea

Numele este obligatoriu
Adresa de e-mail nu va fi publicată

Înapoi sus