Gala Elite Woman Nominee – 2015

ELITE Business Women reprezintă un proiect în care am îndraznit și am crezut, am investit timp și suflet pentru simplul motiv, societatea românească are nevoie de antreprenori curajoși, de modele de succes, de tineri cu inițiativă. Bianca Tudor este unul dintre acei tineri care a avut curaj să îndraznească, a luptat mult pentru fiecare acțiune, mi-a arătat că are determinare și că atunci cînd dă de greu nu o ia la fugă!

Prin evenimentele organizate de ELITE Business Women, femeile antreprenoare au reușit să se cunoască, au creat strânse legături ce s-au transformat ușor dar sigur într-o comunitate de business. La fel ca și Asociația Națională a Antreprenorilor, ELITE Business Women crede în visele tale și dorește să ajute la implementarea lor pentru ca acestea să devină profitabile, atât pe plan profesional, cât și personal și de dezvoltare.

Pe 15 decembrie a avut loc Gala ELITE Women Nominee, în cadrul căreia au fost desemnate Femeile Elite, printre care mă număr și eu :) și totodată a avut loc o strângere de fonduri pentru MIA’s Children!

Anul 2015 a fost un an plin de realizări. Proiecte frumoase și îndrăznețe au prins aripi, femei curajoase și-au transpus visele în realitate și acest lucru îmi demonstrează încă o dată că: împreună suntem mai puternice :)!

Foto credit: Daniel Ursache

Gala_Global_Manager-5258

Gala_Global_Manager-5269

Gala_Global_Manager-5275

Elite-Woman-Nominee-5582-2

 

Spune-ţi părerea

Numele este obligatoriu
Adresa de e-mail nu va fi publicată

Înapoi sus