Antreprenoriatul – o soluție actuală

Antreprenoriatul - o soluție actuală

Antreprenoriatul – o soluție actuală

Vineri, 4 mai 2012, începând cu ora 17:00, la sala Amfiteatru a Palatului copiilor din Pașcani, a avut loc Simpozionul cu tema ”Antreprenoriatul –

o soluție actuală”.

Acțiunea de la Pașcani se înscrie în proiectul de promovare a antreprenoriatului in rândul tinerilor, un proiect ambitios, ale carui efecte vor fi vizibile si palpabile in viitor.

Am dorit și dorim să ne adresăm liceenilor din clasele terminale, dar și studenților și tuturor tinerilor interesați de propria evoluție, de tot ceea ce ar putea contribui la dezvoltarea și bunăstarea lor.

Pentru că avem mari speranțe în noile generații, ne propunem să contribuim activ la un proces de lungă durată prin care tinerii noștri să poată învăța calea inițiativei proprii, ca și cheie a propriei dezvoltari.

În cadrul simpozionului de la Pașcani am avut ca și public principal pe liceenii de clasa a-XII-a, pe care dorim să-i sprijinim pentru a se familiariza cu ideea de antreprenoriat.

Alături de noi au participat oameni cu experiență, care au un cuvând de spus în domeniu, dar și alte personalități locale, care au vrut să împărtășească din experiența lor, cu încrederea că cea mai bună investiție este în tineri. Le mulțumesc pe această cale, în numele meu, dar și în numele tinerilor pășcăneni, și sper să putem să reedităm alte evenimente de acest gen, într-un viitor cât mai apropiat.

A fost o întâlnire electrizantă, unde am putut lua contact cu lumea minunată a fragedei tinereți, lumea aceea unde întâlnești la tot pasul entuziasm, curaj, deschidere catre nou!

Cu atât mai mult, m-am simțit onorată și emoționată să pot fi una dintre acele persoane care, contribuie la modelarea unui tânăr la început de carieră, punându-mi în slujba lor propria experiență și cunoaștere.

Succesul de la Pașcani mă motivează în demersul meu de a promova idei în fața tinerilor și printre ei, astfel încât, promit, vor fi și altele asemenea!

Spune-ţi părerea

Numele este obligatoriu
Adresa de e-mail nu va fi publicată

Înapoi sus