Susține premiile Excellence Awards!

Susține premiile Excellence Awards!

Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale 2020, cunoscută la nivel internațional ca  European Vocational Skills Week 2020, este un eveniment anual, organizat de Comisia Europeană, în cadrul căruia organizațiile locale, regionale sau naționale prezintă cele mai bune exemple din educația și formarea profesională (EFP). După cinci ediții, evenimentul a devenit o platformă de schimb de bune practici pentru factorii interesați din educație și formare profesională, din întreaga Europă și nu numai.

Ediția din acest an va fi un eveniment hibrid și va avea loc atât la Berlin, în Germania, cât și în format digital la nivelul întregii Uniuni Europene, în perioada 9-13 noiembrie 2020.

În calitate de ambasador VET (Vocational Education and Training) și alături de CNDIPT (Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic), în calitate de punct național de contact pentru Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale numit de Comisia Europeană, sunt onorată să vă invit să participați la Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale 2020, să vă implicați și să susțineți premiile Excellence Awards!

Premiile de excelență VET evidențiază cele mai bune practici și recunosc excelența în educația și formarea profesională în toată Europa. Acestea reprezintă o oportunitate excelentă de a prezenta organizațiile sau de a împărtăși pasiunea și angajamentul față de învățământul profesional și tehnic (IPT). Premiile sunt o recunoaștere a meritelor oamenilor, organizațiilor și proiectelor remarcabile și îi recompensează pe autori pentru eforturile lor. Votarea publică a începutpe 10 octombrie pe site-ul web al Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale: https://ec.europa.eu/…/vocational-skills-week/nominees_en! Asigurați-vă că vă susțineți nominalizații preferați și acordați-le votul vostru până pe 10 Noiembrie 2020, orele 22:00!

În cursa pentru marele premiu, la categoria “Profesor și trainer în educația și formarea profesională” s-a înscris și doamna Alina Mirela Popa, singura româncă care a abordat predarea centrată pe elev utilizând învățarea bazată pe proiecte, diverse instrumente web 2.0, e-learning colaborativ și proiecte internaționale de succes.

Astăzi, mai mult ca oricând, este necesar să promovăm excelența în educație și oamenii care se implică activ în dezvoltarea și inovarea sistemului educațional românesc!

Eu am votat-o pe Alina Mirela Popa și vă invit și pe voi să o susțineți printr-un vot online chiar aici: https://ec.europa.eu/social/vocational-skills-week/nominees_en?fbclid=IwAR167uXBGdDsKSS4s_c1RNV6WfnBTLiQFiH0E-cFYaCxGqssBT80DOfftdA

Durează câteva secunde și merită toată susținerea noastră!

Votul se încheie pe 10 noimebrie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 13 noimebrie, în cadrul ceremoniei de încheiere a Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale de către domnul Nicolas Schmit, Comisarul European pentru locuri de muncă și drepturi sociale.

 #DiscoverYourTalent  #EUVocationalSkills

Spune-ţi părerea

Numele este obligatoriu
Adresa de e-mail nu va fi publicată

Înapoi sus