Din apreciere pentru tine!

Patronatul Femeilor Antreprenor

Sunt atât de mulți oameni în jurul fiecăruia dintre noi care merită să fie apreciați, pentru că, de fapt, în oricine poți găsi acel lucru bun care îți place, pe care îl apreciezi. Și sunt atât de mulți oameni în jurul fiecăruia dintre noi care și-au pus atât de puternic amprenta pe cine suntem sau ce facem și față de care uităm să ne exprimăm aprecierea și mulțumirea.

Cuvintele de apreciere sunt niște cuvinte atât de simple, dar care, pentru destinatar, înseamnă atât de mult! La invitația Sissi România am ales să-mi arăt și eu aprecierea față de Liliana o adevărată doamnă care m-a sprijinit și m-a motivat să merg din ce în ce mai departe, mi-a întărit convingerea că există femei care cred în unitate, într-o scrisoare:

 

Dragă Liliana,

Ne-am cunoscut acum 8 ani de zile într-un context profesional: amândouă promovam antreprenoriatul feminin în țară, doar că eu o făceam din inima capitalei, iar tu, din inima Bucovinei. Nu ne-am apropiat instant, nu a fost dragoste la prima vedere, însă a fost, cu siguranță, respect la prima vedere, biunivoc.

În timp, am învățat să ne apreciem și să ne bucurăm de realizările fiecăreia dintre noi, cu sinceritate, cu inima deschisă și fără să aducem în relația noastră sentimente negative precum invidie sau gelozie. Am început prin a ne angrena amândouă în proiecte de caritate fără prea multe întrebări sau așteptări, doar pentru că trebuia. Apoi am început să construim, în timp, așa numitul dialog social; ne-am unit forțele prin comunicate de presă, inițiative legislative și dezbateri, încercând să arătăm importanța rolului partenerilor sociali.

Acum un an, însă, Liliana, tu m-ai provocat și responsabilizat cum nimeni nu a reușit să o facă, nici măcar parinții mei. La o cafea, mi-ai spus încet și domoale: “Cristina, am mare încredere în tine și în capacitățile tale. Te urmăresc de mult timp și îți apreciez în mod deosebit determinarea de a construi ceva durabil pentru România. Aș fi onorată și mândră să lucrăm împreună și tu să duci stindardul antreprenoriatului feminin mai departe”. Mărturisesc că la început, m-am emoționat și m-am temut știind câtă muncă ascunde acestă responsabilitate.

Acum este, poate, cel mai bun moment pentru a-ți spune că te apreciez enorm și că îți mulțumesc pentru acest avânt pe care mi l-ai însuflat. Îți mulțumesc și apreciez fiecare încurajare venită din partea ta și fiecare sfat pe care mi l-ai oferit. Și mai presus decât orice, apreciez și îți mulțumesc, Liliana, pentru că mi-ai oferit sprijinul tău necondiționat, pentru că m-ai asigurat că vei fi alături de mine. Venite din partea ta, știu că nu sunt cuvinte goale, iar această încredere și susținere pe care mi le-ai oferit – pe lângă componenta emoțională atât de puternică – mă fac să prind aripi.

 

Pentru că cel mai natural mod de dezvoltare este prin apreciere și încurajare, pentru că aprecierea este moneda succesului și o putem cheltui fără frica falimentului, te invit să intri și tu pe www.sissiromania.ro și să-ți arăți aprecierea față de persoanele speciale din viața ta!

Cuvintele tale îl vor stimula pe destinatar să prindă aripi și îți pot aduce premii!

Spune-ţi părerea

Numele este obligatoriu
Adresa de e-mail nu va fi publicată

Înapoi sus